logo-blanc-02

PSICOTERÀPIA INDIVIDUAL

Montserrat Dalmases

L’objectiu principal de la psicoteràpia individual és ajudar a la persona a resoldre desequilibris emocionals i mentals i alhora també dificultats de la vida en moments de crisis vitals a través de la comprensió i l’acceptació que comporta l’autoconeixement.

En el procés de psicoteràpia es presta especial atenció a l’inconscient i la seva manifestació a través de símbols. La principal font de contingut inconscient la trobem en els somnis, però també en l’imaginari diürn de la persona, en determinats comportaments, reaccions i símptomes psíquics i somàtics.

No hi pot haver curació psíquica ni transformació sense una confrontació entre el Conscient i l’Inconscient. La finalitat és que l’Inconscient es faci Conscient. D’aquesta manera es comencen a curar angoixes, depressions, ansietats i carències.

La psicoteràpia busca promoure un procés intern y subjectiu d’integració, un camí de desenvolupament personal. Permetre emergir l’inconscient fa que el subjecte el pugui tenir en consideració, el confronti i l’avaluï. Això afavoreix la consciència d’un mateix i la plenitud del sentit de la vida.

“La tasca més noble de l’individu és la de fer-se conscient de sí mateix”.

A través de la psicoteràpia es poden abordar situacions com: ansietat, alteracions de l’estat d’ànim, estrès, manca d’habilitats socials, fòbies, elaboració del dol, canvis significatius en el cicle vital, situacions complexes que requereixen acompanyament professional.

logo-blanc-02

PSICOLOGIA ANALÍTICA

Montserrat Dalmases

La psicologia analítica es el nom que es dona a la psicologia que es va originar amb la obra del professor Carl Gustav Jung de Zurich, Suissa (1875-1961). Jung és un dels pensadors més importants dins del camp de la psicologia profunda.

En la psicoteràpia analítica (o profunda) s’observa i analitza el món intern del pacient a través del diàleg prospectiu entre el conscient i l’inconscient. Aquest món intern és expressat pel pacient a través dels somnis, records, sentiments, fantasies, intuïcions, actituds,… i és analitzat per poder ser integrat i acceptat i així permetre una major adaptació a un mateix i al món, millorant la qualitat de vida i la relació amb l’entorn.

La psicologia analítica busca que el pacient pugui trobar la seva pròpia individualitat entenent i profunditzant en la complexitat de la Psique, donant sentit al dolor i a les experiències més difícils de la vida.

chaussures de foot 2017 chaussures de foot parajumper pas cher parajumper pas cher parajumper pas cher parajumper pas cher parajumper pas cher nike tn pas cher peuterey outlet piumini woolrich outlet golden goose outlet golden goose outlet chaussures de foot pas cher chaussures de foot pas cher chaussures de foot pas cher chaussures de foot pas cher golden goose outlet saldi golden goose outlet saldi golden goose outlet saldi golden goose outlet saldi golden goose outlet saldi golden goose outlet saldi